sobota 5. marca 2016

Štýlová obuv pre chlapcov // Chic shoes for boys


Nákup detských topánok je celkom oriešok (a to nielen pre módou postihnuté matky X:-). Prvoradé je aby topánka podporovala správny vývoj detskej nožičky, potom následuje cena (tá sa vie vyšplhať až na cenu dospeláckej obuvi) a potom je to u nás vzhľad a variabilita (v našom prípade rozumej ako dobre sa dá kombinovať s oblečením).

Pred začiatkom zimy som mala na "wish liste" pre divocha farmárky, ideálne TIMBERLANDY s kožušinkou. Dokonca sme ich hľadali aj v manželových obľúbených outletoch v Rakúsku, ale nepodarilo sa nám ich zohnať.
Ulovili sme aspoň favorita z minulej sezóny, ktorý pred rokom nevyrábali v nami požadovanej veľkosti. Túto sezónu divochovi "nožička" už dorástla do správnych rozmerov a zateplené, goretexové ECCO tenisky "ťahal" mimo škôlku skoro stále (obrázok hore).
No a pred tromi týždňami som neočakávane natrafila v OC Černý most na tieto, už skoro zabudnuté farmárky! V 70% zľave!!! No uznajte, tie som tam nemohla nechať! Sú teda bez kožušinky, ale to je vlastne dobre, môže ich nosiť celoročne...

Keď nad tým tak premýšľam väčšinu zlobríkových topánok sa mi podarilo kúpiť so zľavou... a kďeže ich nakupujem najčastejšie?
Favorit číslo jedna je outlet Fashion aréna v Štěrboholích, kde nakupujem značky ECCO, GEOX, PRIMIGY a zoženiete tam aj CROCS-ky. Za posledný rok a pól som si veľmi obľúbila detskú kolekciu od BAŤA Mini B. Topánky vyzerajú štýlovo, sú za rozumnú cenu (aj pred zľavou) a v neposlednej rade majú anatomickú stielku a sú ľahké. Značku SUPERFIT zoženiete v HUMANICU ale aj ZDRAVÉ DĚTSKÉ OBUVI a najlepšie vyzerajú tieto "botičky" na batoľatách (tie väčšie veľkosti už nie sú tak roztomilé).
Už ale teraz sa trochu desím výberu chlapčenských sandálov, asi to budú zase nejaké korkové. Pre inšpiráciu pôjdem na čumendu do LITTLE FOOT. Alebo možno pôjdem na istotu a vyberiem v BIRKI`S či BIRKENSTOCK.



A ako vy vyberáte obuv na detskú nožičku? Kde nakupujete? Ste patrioti a "botičky" musia mať certifikát Žirafa (zdravotně nezávadné obuvi od českých výrobců)?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára