sobota 29. októbra 2016

Blonďatý Večerníček


Nie je dôvod čakať dlhšie s ďalším príspevkom, veď Halloween je už v pondelok a tento kostým je naozaj nenáročný na "styling" ak vás bambulák prekvapí požiadavkom na masku do škôlky.

Z obrázkov v google vyhľadávači je jasné, že Večerníček má niekoľko farebných variácií outfitu. My sme vybrali tú najviac retro, v "modro-srajdovej" kombinácii (pôvodne je to asi modro-žltá X:-). Nešľapnete vedľa ani s červenými teplákmi (Divochove červené tepláky majú čerstvú dieru, ach jaj!) a modrým trikom/rolákom či naopak modré tepláky a červené triko (tu ale môže nastať problém s červenou obuvou). Detailistky, ako ja, si asi rady vyrobia aj "potítka", tie naše sú z telových siloniek. Teraz už chýba iba poskladať z novín takú tú maliarsku čiapku. Neviem ako u vás, ale noviny sú u nás nedostatkový tovar... našťastie tú našu čapicu sme si odložili z minuloročnej výstavy Večerníčka. Vy, čo ju doma nemáte, sa cestou do škôlky stavte v trafike pre dennú tlač X;o)))







# tmavomodrý rolák - C&A (starý)
# okrové tepláky - RESERVED (staré)
# tmavomodré mokasíny - PRIMIGY (Outlet Štěrboholy)
# maliarska čapica z novín - suvenýr z výstavy Večerníčka
# "potítka" - ustrihnuté, telové podkolienky 

  ... na záver Večerníček freestyler                                                                                       (potisknute.cz)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára