streda 24. augusta 2016

Zážitkový park ZEMĚRÁJ


S prvým tehotenstvom som v Prahe našla aj tie najlepšie kamarádky... spoznali sme sa v STUDIU PRO ŽENY na BŘIŠNÍCH TANCÍCH PRO TĚHOTNÉ, pokračovali sme BŘIŠNÍMI TANCI S MIMINKAMI a keď už tam pre nás nebol vhodný program, tak sme si ho začali vymýšľať sami.

Už pravidelnou akciou je aj náš letný predĺžený víkend nielen s deťmi. Áno už sa pridali aj naše silnejšie polovičky. Tento raz sme boli ubytovaný v chate ONEN SVĚT neďaleko priehrady ORLÍK.
Po priehliadkach okolitých hradov a zámkov (Zvíkov a Orlík) nás čakala úžasná sobota v zážitkovom parku ZEMĚRÁJ a ten vám rozhodne doporučujem! Lepší než MIRÁKULUM.

Je to prírodný park v ktorom možete poznávať stredoveký život. Nájdete tam historickú dedinku kde si možete vyskúšať tradičné remeslá, svatyňu, bludisko, archeonalezisko a úplne najlepšia je podľa mňa jeden kilometer dlhá STEZKA NA BOSO, ktorú sme absolvovali všetci (niektorí aj viackrát). Samozrejme nechýba ani detské ihrisko a v prípade zlého počasia je tu interaktívna herňa.
Naši školáci si poriadne užili hľadanie pokladu podľa mapy a tajuplných indícii. Truhlu nakoniec objavili a za odmenu si mohli odniesť niečo málo z jej bohatstva.
Jedlo je tu tiež úžasné - stredoveké, rozne kaše a placky, na sladko aj na slano... VÝBORNÉ!

Historická dedina HRUŠKOV 

 Stezka na boso... chodilo sa aj po šiškách,...

Divoši v akcii

 ...ďalšia objavená indícia



A ak by niekoho zaujímalo čo mali moji bambuláci na sebe, tak tu to je...
Tekvička - tričko s nášivkami - H&M
             - úpletové šortky - F&F
Oriešok - pruhované triko - ZARA
            - úpletové šortky - H&M

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára