utorok 16. februára 2016

Mimoň // The Minion



Fašiangy (Masopust) už oficiálne skončili, ale nejaký ten oneskorený detský karneval v škôlke či materskom centre ešte stíhame...
Tento rok to máme totiž trochu poprehadzované... na fašiangy sme si s manželom zdrhli "romanticky" zalyžovať do Rakúska, na Valentína s týždňovým sklzom Tekvička s kamarátkami oslávila narodeniny (poviem vám Kid´s Event Managerka je náročné zamestnanie) a našťastie tento víkend je v DDM kúsok od nás karneval, tak tam s bambulákmi zaskočíme X:-)

Ježiško malému chuligánovi nadelil žltú mikinu s kapucňou a tvárou mimoňa. Pinterest dodal nápad a kostým bol teoreticky "ready". Chýbali len "lacláče" a tie, ako som sa mylne domnievala, splaším v prvom sekáči po ceste... ha-ha-ha... obehla som ich asi desať!
Keď boli konečne "dungarees" doma, stačilo sa trochu pohrať s tvrdým papierom, pravítkom, nožničkami a fixkami. Okuliare a mimoňské logo boli na svete.
Ešte nájsť chlpatý čierny drátik (alebo čistič na fajky) a prišiť ho na kapucňu ako pár vlasov.
No a zostávajú už len čierne palčiaky, kdeže sú tie? Aha, stratené... takže naťahujeme čierne podkolienky na packy, obúvame čierne topánky a hotovo!




° žltá mikina s kapucňou - C&A
° džínsy s laclom - second hand
° čierne podkolienky - CALZEDONIA // čierne palčiaky - LINDEX
° čierne topánky na suchí zips - ECCO
° okuliare a logo - DIY

A ak by ste chceli mimoňa s jedným okom, stačí zohnať čapicu, mikinu vymeniť za triko a bude to vyzerať asi takto...



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára