sobota 25. júla 2015

STAR on the way...


Kam vyrážate s deťmi na dovolenku?
My sme to tak trochu (na prechodné obdobie...) vzdali a už tretím rokom trávime povinnú morskú terapiu v Chorvatsku... ešte pred rokom bol dôvod, že "chuligán" nezvládal kultivovane lietať a spolucestujúci nás vraždili pohľadom, čo sme to za rodičia - prečo to chúďa tak trápime cestovaním... X8-O)))
Takže sme sa opäť naskladali do auta a vyrazili za teplom a slanou vodou.
Na cestu autom som Pumpkin vybrala (overall už nechcela ani vidieť) džínsové kraťasy s laclom, k tomu doladila tričko a obula žabky-sandálky... A ak by sme chceli letieť lietadlom, obliekla by som jej pod tie kraťasy ešte legíny. Dôvod, klimatizácia a ešte aj to, že nerada vidím ako si s holými nožkami sadá na rôzne sedátka a kade-tade sa váľa...
Fotky sú opäť narychlo, z našej zastávky v Salzburgu. No, nie je z čoho vyberať, lebo nás zastihla prietrž mračien... chuligána som nestihla "cvaknúť" vôbec, zato on si stihol rozbiť koleno!!!





° kraťasy s laclom - C&A
° tričko - LINDEX
° žabko-sandálky - IPANEMA
° čelenka - CLAIRIES

1 komentár:

  1. Dobrý den,

    píšu vám z tiskárny Reptisk.cz a mám pro vás zajímavou nabídku :-) Moc se mi líbí váš blog a chtěl jsem vám navrhnout určitý typ spolupráce, ale bohužel na vás nemůžu nikde najít e-mail, tak vám píšu trochu nepatřičně zde.
    Kdybyste byla zvědavá, o co jde, ozvěte se mi, prosím, na janik@reptisk.cz
    Pěkné letní zážitky přeje a zdraví
    Jiří

    OdpovedaťOdstrániť