sobota 29. novembra 2014

Ako najlepšie nosiť legíny a spol.

Mám veľa kamarátiek, ktorých dcéry nerady nosia džínsy a nohavice... najradšej by si stále obliekali sukne a šaty, poprípade legíny, "tregíny" či "džegíny"... Pobavili vás tie slová? Neviem čo na to pravidlá pravopisu, ale v móde sa tieto názvy používajú na označenie legín z džínsoviny a iných materiálov s podielom elastanu aby boli pohodlné na nosenie. Majú tú výhodu, že sú teplejšie ako klasické bavlnené legíny a ani punčocháče nie sú pod nimi vidieť, čo sa teraz na zimu určite hodí... tak hurá do nich!!!
Dajú sa výborne kombinovať s tunikami, košeľami či dlhšími mikinami a svetrami. Krásne ich možete doplniť kožušinkovými vestami v akejkoľvek dĺžke a samozrejme si k nim tie naše cácorky možu zobrať aj šaty... Jediné čo nedoporučujem sú klasické tričká po úroveň bokov, ktoré sú podľa mňa príliš krátke a jednoducho to nevyzerá dobre... viete čo tým myslím, že?



*khaki tričko "it girl" - ZARA, 329,-Kč  *džegíny F&F - TESCO  *hnedé vaľanky GEOX (staré) - Outlet Štěrboholy

*šál s motýlikmi (starý) - H&M  *džínsová košeľa (stará) - RESERVED  *teplejšie legíny (staré) - CALZEDONIA  *kotníkové čižmičky - BAŤA, 1.399,-Kč

Ešte spomienkové foto z jednoho z mojích prvých príspevkov "Najobľúbenejšie veci mojich detí."


...a nebojte, k tejto téme ešte čoskoro dodám ďalšie foto outfitov... X;-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára