streda 23. decembra 2015

Kultúra pre deti... ďalší tip na darček!

Muzikál Mauglí... jsme jedné krve... (foto Petr Vančura)



Posledné roky frčia zážitkové dary, tak prečo sa týmto trendom neinšpirovať aj pre deti a nenaplánovať im spoločný deň so zaujímavým predstavením (na ktorom sa pobavia aj dospeláci)... a lístky môžete dokonca kúpiť on-line na Štedrý deň, ideálne aj pre tých čo si výber darčekov nechávajú na za päť dvanásť X:o)))
Ja som to nenechala na poslednú chvíľu a pre Pumpkin kúpila lístky na nového Louskáčka a myšáka Plyšáka. Recenzie teda nič - moc... no poreferujem po predstavení.
Pre Divocha som vybrala predstavenie vo Švandovom divadle a to Perníkovú chalúpku od súboru Buchty a loutky... vsadila som na istotu. S Tekvičkou sme od nich videli niekoľko predstavení a každé by som vám doporučila.

Čo je ale fakt pecka, to je muzikál Mauglí... je teda pre cca aspoň šesť ročné deti (pre istotu nevyberajte lístky v prvej rade, občas je to celkom strašidelné), ale je po každej stránke dokonalý... tanec hraničiaci s akrobaciou, kostými, hudba, občas vtipná vsuvka pre dospelých,... nezabudnuteľný zážitok a dúfam, že si ho ešte zopakujem s Kocúrikom (prosím, prosím hrajte ten muzikál ešte aspoň 2 sezóny aby stihol naň dorásť....)

A na záver ešte jeden tip... máme tu zástupcu opery, činohry v podobe bábkového divadla, muzikál, takže nám chýba opera... a to je v pláne Jeníček a Mařenka... (Divoch už bude poznať dej od Buchet a loutek, tak by to mohol dať s nami X;-)


Louskáček a myšák Plyšák ...foto z webu operaplus.cz


Buchty a Loutky ... Neposlušná kůzlátka... foto z webu divadlovceletne.cz


Jeníček a Mařenka ...foto z webu operaplus.cz

... dúfam, že sa niekde uvidíme a prajem krásne, štýlové a pokojné vianoce X:-*)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára